Поставяне брекети

Не се безпокойте да ни потърсите за повече информация или въпроси, както и да запазите час при наши специалисти.
Image
ВЗЕМЕТЕ ВАШИТЕ БРЕКЕТИ

ВЗЕМЕТЕ ВАШИТЕ БРЕКЕТИ

Само за 275 лв. на месец
Възползвайте се от нашето предложение!
Закупете

Информация:

БРЕКЕТИ - Фиксирани апарати за подредени зъби

Брекетите са успешно прилагана практика в Ортодонтията. Ортодонтията е специалност от денталната медицина, която се занимава с диагностиката, профилактиката и лечението на зъбно-челюстните отклонения, неправилно подредените зъби и неправилните съотношения на зъбните дъги и челюстите.Препоръчително е първият преглед при ортодонт на всяко едно дете да е преди 7 годишна възраст. Възрастните хора също са идеални кандидати за ортодонтско лечение.

Полезна информация за брекeтите и Ортодонтията
Ортодонтското лечение често е свързано единствено с правилното подреждане на зъбите, но може и да контролира и модифицира растежа на лицевите кости(горна и долна челюст). В този случай ортодонтията е по-правилно да се нарича ‘’зъбно-челюстна ортопедия’’, тъй като не е фокусирана само върху зъбите, но и върху цялата лицева хармония. Ортодонтското лечение може да се прави със снемаеми (пластмасови или прозрачни шини) и фиксирани апарати (брекети). Снемаемите апарати се използват най-вече (но не само) в смесено съзъбие, за подреждане на зъбите в отделните челюсти, както и за корекция на междучелюстните взаимоотношения и захапка. Изработени са от пластмаса, могат да бъдат в различни цветове според желанието на пациента. Лесни са за носене и почистване и позволяват поддържането на добра орална хигиена.

Защо да използваме брекети?
Фиксираните апарати в Ортодонтията са брекетите. Те се използват за лечение на много ортодонтски проблеми и имат редица преимущества в сравнение със снемаемите ортодонтски апарати. Лечението с тях, в зависимост от вида и степента на разместване на зъбите, може да продължи между 1,5 и 3 години. Поставянето на брекетите е бърза, но деликатна, финна и доста специализирана дентална манипулация, която изисква предварителен анализ по модели (отляти като копие на зъбите в устата),рентгенови снимки(ортопантомография и телерентгенография) и избор на подходяща система брекети за всеки конкретен случай. Самото поставяне на брекети е финална фаза от вече плануваното лечение.

Предлагани услуги:

Денталните услуги предлагани от Сити Дент - Пазарджик се извършват от професионални и отоговорни стоматолози и дентални специалисти.

Доверете се на нашите грижи за вашите зъби:
  • Естетични възстановявания
  • Металокерамични коронки
  • Изработване на зъбни протези
  • Почистване на зъбен камък
  • Лечение на коренови канали
  • Профилактика на зъби

Цени на услугите:

ПРОФИЛАКТИКА И ЛЕЧЕНИЕ

Почистване на зъбен камък - 70 лв.

Почистване на зъбен камък с Airflow - 100 лв.

Полиране с Airflow - 30 лв.

Избелване на зъби - 250 лв.

Лечение на пулпит на многокоренов зъб - 100 лв

Лечение на пулпит на на двукоренов зъб - 80 лв

Лечение на пулпит на еднокоренов зъб - 70 лв.

КОРОНИ И ПРОТЕЗИ

Изработване на металокерамична корона - 270 лв.

Изработване на циркониева корона - 290 лв.

Изработване на една протеза - твърда пластмаса - 390 лв.

Изработване на една протеза от мека пластмаса - Valplast - 590 лв.

Отстъпка с карта спрямо услугата от 5-10%

Image
Заповядайте в нашата дентална клиника! Ние сме млад и амбициозен екип от зъболекари. Нашата основна мисия е да се грижим за Вашата красива усмивка. Надяваме се да ви бъдем полезни!