Естетични възстановявания

Не се безпокойте да ни потърсите за повече информация или въпроси, както и да запазите час при наши специалисти.
Image

Информация:

Козметичната, естетична дентална медицина се изразява в множество дентални манипулации, чиято цел е да възстановят усмивката като изгради счупени зъби, изсветли оцветени и подреди неправилно разположени зъби. Дентална клиника Сити Дент - Пазарджик може да промени живота ви, като възстанови вашата усмивка с помощта на най-модерните технологии, в една спокойна и приятна обстановка… Сдобийте се с здравата, красива и вечно грееща усмивка, за която винаги сте мечтали! Тъй като всеки случай е индивидуален, ние преценяваме внимателно всички фактори, които са необходими за създаването на вашата Мечтана усмивка. Сред тях са формата на лицето, формата на устните, оцветяването на зъбите, и тяхната големина и форма.

При естетични възстановявания се изработват фасети, коронки, бондинг. Използват се специални материали – керамика, цирконии, фотополимер, които наподобяват максимално цвета на естествените зъби. Ортодонтското лечение - занимава с диагностиката, профилактиката и лечението на зъбно-челюстните отклонения, неправилно подредените зъби и неправилните съотношения на зъбните дъги и челюстите.

За трайна и красива усмивка ние предлагаме дентални импланти. Те са една качествена и сигурна инвистиция в дълготраен период. Денталните импланти могат да предложат усмивката, която сте загубили, или усмивката, която винаги сте искали.

Предлагани услуги:

Денталните услуги предлагани от Сити Дент - Пазарджик се извършват от професионални и отоговорни стоматолози и дентални специалисти.

Доверете се на нашите грижи за вашите зъби:
  • Естетични възстановявания
  • Металокерамични коронки
  • Изработване на зъбни протези
  • Почистване на зъбен камък
  • Лечение на коренови канали
  • Профилактика на зъби

Цени на услугите:

ПРОФИЛАКТИКА И ЛЕЧЕНИЕ

Почистване на зъбен камък - 70 лв.

Почистване на зъбен камък с Airflow - 100 лв.

Полиране с Airflow - 30 лв.

Избелване на зъби - 250 лв.

Лечение на пулпит на многокоренов зъб - 100 лв

Лечение на пулпит на на двукоренов зъб - 80 лв

Лечение на пулпит на еднокоренов зъб - 70 лв.

КОРОНИ И ПРОТЕЗИ

Изработване на металокерамична корона - 270 лв.

Изработване на циркониева корона - 290 лв.

Изработване на една протеза - твърда пластмаса - 390 лв.

Изработване на една протеза от мека пластмаса - Valplast - 590 лв.

Отстъпка с карта спрямо услугата от 5-10%

Image
Заповядайте в нашата дентална клиника! Ние сме млад и амбициозен екип от зъболекари. Нашата основна мисия е да се грижим за Вашата красива усмивка. Надяваме се да ви бъдем полезни!