Нашата мисия е вашата мечтана усмивка!

Дентална клиника

Дентална клиника „СитиДент“ отвори ново поделение в гр. Пазарджик. 

Разположена в оживения и динамичен център на гр. Пазарджик, на ул. „Цар Иван Шишман“ №5, - Дентална клиника „Ситидент – Усмивка“ е модерно съоръжение, посветено на предоставянето на висококачествени стоматологични грижи за пациенти от всички възрасти.

Нашият екип от висококвалифицирани и опитни зъболекари, дентални асистенти и помощен персонал се ангажира да направи всяко посещение в нашата клиника удобно и положително изживяване.

Нашата първа гордост е Денталната ни клиника „Ситидент“, намираща се в гр. Пазарджик, ул. „Веслец“ №1, в която предлагаме широка гама от дентални услуги, за да отговорим на разнообразните нужди на нашите пациенти. От рутинни почиствания и прегледи до по – сложни процедури като корони, мостове, импланти.  Ние разполагаме с експертизата и технологията, за да ви помогнем да постигнете и поддържате здрава и красива усмивка.

Едно от нещата, които отличават денталните ни клиники от останалите, е нашият ангажимент да сме в крак с най – новите постижения в денталната грижа. Ние инвестираме в най – доброто оборудване и обучение, за да гарантираме, че нашите пациенти получават възможно най – ефективното и ефикасно лечение. 

Разбираме, че посещението при зъболекар може да бъде стресиращо за някои хора, поради което правим всичко възможно, за да създадем приветлива и релаксираща среда. От момента, в който прекрачите вратите ни, ще се почувствате спокойни и уверени, че сте в най – добрите ръце.

Ако имате нужда от стоматологична помощ или просто искате да поддържате здравето на зъбите и венците си, ние ви каним да посетите и да се насладите на изключителното обслужване и грижа, които „ СитиДент“ и „ Ситидент – Усмивка“ предлагат.  

Запазете час за преглед или се обадете на +359 893 020 920 . Очакваме ви!

Как състоянието на депресия се отразява на зъбите?
Коледни награди на дентална клиника Сити Дент