Алайнери - невидими брекети, които искаме.

Алайнери - невидими брекети, които искаме.

Искам тези невидими брекети, които никой не може да види!

Свалящи се. Комфортни. И почти невидими

Мечта на всеки човек е да има красива усмивка и перфектно подредени зъби. Металните зъби вече не са извинение за това зъбите Ви да не са прави.

Прозрачните алайнери са фактически невидими. Алайнерите могат да се свалят по време на социални събития и специални случаи. По-важно е, че никой не трябва да знае, че преминавате ортодонтско лечение.

Прозрачните алайнери са фактически невидими. Алайнерите могат да сеАланйнери - невидими брекети свалят по време на социални събития и специални случаи. По-важно е, че никой не трябва да знае, че преминавате ортодонтско лечение.

Може ли пластмасата да размества зъби?

Отговорът е да!

Алайнерите се изработват по поръчка за всеки пациент и са приспособени за неговите индивидуални потребности.

Алайнерите Invisalign са ефективни колкото обикновените или металните брекети, ако не и по-добри. В съвременното общество срещите с хора, презентациите и речите са неизбежни. Това позволява на хората да говорят, да се усмихват спокойно и уверено, без да се безпокоят, че металните брекети ще се покажат.

Пациентът по-горе започна своето лечение когато беше на 11 години. Той беше много отговорен и носеше своите алайнери по надлежен начин. След лечение в продължение на 2,5 години, той е горд тийнейджър с красива усмивка.

Пациентът премина едногодишно лечение с алайнери Invisalign, което доведе до изправяне на „пеперудените" предни зъби.

Продължителността на лечението при употреба на прозрачни алайнери е сходно на това с обикновени брекети.

Устната хигиена е лесна с алайнерите Invisalign, тъй като зъбите не са препятствани от метална тел. Това намалява възможността за заболявания на венците и зъбни кариеси при пациентите с ортодонтски проблеми.

Пациентът по-горе има сериозно струпване на горните и долните дъги, долните кучешки зъби са излезли извън дъгите. Алайнерите Invisalign могат да подравнят зъбите в рамките на двегодишно лечение.

Наши пациенти, които живеят в чужбина и са винаги с натоварен график, могат да вземат предвид и тази възможност. Това е така защото с алайнерите Invisalign цялото лечение е планирано и прецизността е прогнозирана предварително с най-новата технология. На пациентите се предоставя целият комплект от алайнери за целия период на лечение и той или тя може да се върне при нас след като лечението завърши. Нашите пациенти не се налага да посещават стоматолог всеки месец, както това се случва при обикновените брекети за „затягане".

От д-р Стефани Чонг Мей Хар, Дато д-р Хау Ким Чуан и д-р Конг Шенг Ийм 

Безплатни прегледи за деца с д-р Кадрева
Д-р Искрева - гарант за естетична красота