Лазерно лечение на зъби и венци с лазер Syneron – LiteTouch - дентална клиника CityDent.

Лазерно лечение на зъби и венци с лазер Syneron – LiteTouch - дентална клиника CityDent.

Лечени с лазер в дентална клиника City Dent

Денталните лазери са сложни и високо технологични устройства, които използват светлинната енергия за извършване на множество дентални процедури. С лазер SyneronLiteTouch в CityDent ще изпитвате много по-малко болка, отколкото с турбина или скалпела, както по време на процедурите, така и след това. 

Ние ви предоставяме високотехнологично лечение на вашите зъби, с помощта на лазер Syneron. Болката, неприятния шум и дискомфорта в устната кухина са вече отживелица.

Доктор Неделчо Ситнов, дентална клиника City Dent

 Предимства на лазерната стоматология
Лазерът SyneronLiteTouch причинява толкова малко болка, даже почти никаква, че много пациенти в нашата клиника предпочитат лечение без да се използва упойка. И за разлика от турбината, лазерът не издава стържещи звуци, които дразнят и притесняват толкова много пациентите, както възрастни, така и деца. Няма никакъв допир!
Лазерът SyneronLiteTouch предлага по-бърз и по-лесен процес на заздравяване. Изпитвате много по-малко болка, подуване и кървене при процедурите с лазер, отколкото при конвенционалните методи. Лазерът SyneronLiteTouchунищожава бактериите и вирусите, често намиращи се в лекуваните области и така се предотвратява инфекции. В повечето случаи това означава, че няма нужда от антибиотиците и повторни посещения при стоматолога.

Ортодонтско лечение и необходимо ли е това?
изчакайте минута докато ние изпълним календара

Абонирай се за новини

Добавете имейл, на който ще получавате актуални новини, от нашия блог.

Menu