Правилно подредени зъби, за подплатено самочувствие.

Правилно подредени зъби, за подплатено самочувствие.

ortodontia-city-dent

Ортодонтията е начин да направим вашата Холивудска усмивка, като подредим зъбите ви! Чрез поставянето на брекети и прозрачни шини за зъби ще постигнем, не само една по-красива усмивка, но и намаляване на риска от развитие на кариес, именно поради по-добрите условия за хигиена.

Колкото по-рано започне профилактиката при ортодонт – толкова по-голяма е възможността да имате здрави и красиви зъби. Децата правят първите си профилактични посещения в нашата клиника още на 3-годишна възраст, с цел да се запознаят с кабинета и да се предотвратят евентуални страхове.

Изправените зъби често са ефективното решение на много стоматологични проблеми, които сте се опитвали да излекувате с времето. Неправилното функциониране на зъбите и невъзможността за ефективно поддържана хигиена са често срещани последствия от кривите зъби.

Изправянето на зъбите има подмладяващ ефект и ви гарантира по-естетична усмивка и ефикасно функциониращи зъби.

Всъщност действието на брекетите и шините за зъби се основава на процес на стопяване и едновременно с това, създаване на кост. Този биологичен феномен се получава, благодарение на оказвания натиск върху зъба и създаването на нова кост.

Преди започване на ортодонтското лечение, зъбите трябва да са излекувани и прецизно почистени.

Периодичните контролни прегледи и стриктната хигиена са задължителни за по-бързо и ефективно лечение. За чиста, здрава и красива усмивка – следвайте инструкциите на специалиста-ортодонт.

В дентална клиника "Сити Дент" - Пазарджик ви предлагаме различни начини за подреждане на зъбите и постигане на красива усмивка, чрез поставяне на брекети и прозрачни шини на зъбите.

3D Рентген Xray - Дентална клиника City Dent
Дентален 3D СКЕНЕР Planmeca Promax
изчакайте минута докато ние изпълним календара

Абонирай се за новини

Добавете имейл, на който ще получавате актуални новини, от нашия блог.

Menu