5 начина да накарате усмивката Ви да заблести

5 начина да накарате усмивката Ви да заблести

lider-zubolekarski-uslugi-pazardzhik

Красивата усмивка носи увереност и самочувствие. Оказва въздействие на начина, по който се чувствате самите Вие и същевременно карате околните да Ви възприемат. При явни проблеми със зъбите обаче, това ще повлияе на Вашата усмивка и цялостно благоразположение на физическото Ви и психологическо състояние. Затова е важно да се грижите за Вашето здраве и красива усмивка.

Предлагаме Ви да разгледате 5 начина, чрез които може да накарате усмивката Ви отново да заблести:

1. Фокусирайте се върху добрата ежедневна хигиена
Редовното миене на зъби, почистването с конци и използването на антибактериална вода за уста ще създадат ежедневен ритъм за добра устна хигиена, което ще спомогне за добрата грижа за зъбите и венците. Освен всичко описано, този процес ще спомогне да посещавате по-рядко денталния Ви специалист. Профилактиката от 2 пъти годишно (веднъж на 6 месеца) е напълно достатъчна, за да се прецени има ли нужда от евентуални манипулации. Редовните дейности, свързани с устната хигиена, ще спомогнат за това да имате по-малко сериозни проблеми със зъбите и венците. Доверете се на нашите специалисти от City Dent за добра устна хигиена и красива бяла усмивка, като запазите директно час на http://www.zapregled.com/v2/ или се обадите на +359 893 020 920.

2. Почиствайте редовно натрупания зъбен камък
Освен защита за зъбите и венците, редовното премахване на зъбен камък ще съдейства безотказно за Вашата изящна и бяла усмивка. Вместо да стигате до стадия на натрупан зъбен камък, който трябва да бъде отстранен професионално, може да предприемете важни стъпки и полезни практики за добра устна хигиена, за да предотвратите натрупването му. 

3. Отървете се от жълтеникавите зъби
Съществуват различни причини, поради които зъбите могат да пожълтеят и потъмнеят и това е пряко свързано с начина на живот и изградения хранителен режим. Разбира се, може да има генетични основания или травми, които да провокират този процес. Каквито и да са обстоятелствата, има решение чрез избелване. В „5 причини да се доверим на специалистите при избелването на зъби" Ви разкрихме защо е наистина важно да се доверите на дентален специалист вместо да използвате алтернативни несигурни методи, които крият опасност и риск за здравето на Вашата устна кухина.

4. При необходимост се подложете на ортодонтско лечение
Ако зъбите са Ви изкривени, това ще потиска желанието Ви да показвате наяве Вашата усмивка. Често срещано е хора, които се нуждаят от ортодонтско лечение, да не се подлагат на такова. Поговорете с Вашия стоматолог за възможностите и изберете най-релевантната опция за Вашия случай. Това ще помогне наистина усмивката Ви да засияе и да имате спокойствието да я показвате. Доверете се на специалистите от City Dent, които могат да Ви дадат полезен съвет и най-добро и правилно решение конкретно за Вашия случай.

5. Помислете за бондинг или други естетични процедури в зависимост от Вашите индивидуални специфики
Бондингът е процедура, която има за цел да коригира несъвършенствата във формата и големината на зъбите при евентуално отчупване или разстояния между тях. Особено характерно е, че се прилага най-често за предните зъби, които разбира се, са най-видими. Освен бондингът има и други процедури в козметичната и естетичната дентална медицина, изразяващи се в изграждане на счупени зъби, изсветляване или правилно разположение на зъбите. Вашият стоматолог ще Ви посъветва професионално какъв би бил най-удачния и подходящ вариант за Вашия случай. Дентална клиника City Dent предлага разнообразие от манипулации – фасети, коронки, бондинг и дентални импланти, които спомагат за трайната и красива усмивка.

Важно е да имате красива и здрава усмивка, да имате самочувствието и увереността да я показвате на хората, да се чувствате добре в кожата си и да живеете по-пълноценен живот. Както успяхте да разгледате, има варианти, които могат да накарат усмивката Ви да засияе. Възползвайте се, за да се усмихвате повече и да изразявате комфортно радостта си.

Въпреки редовните усилия за здрави зъби и красива усмивка е важно да посещавате Вашия зъболекар, който може да открие наченки на някои заболявания, които не могат да се забележат с просто око. Доверете се на нашите специалисти от City Dent за добра устна хигиена и красива бяла усмивка. Можете да запазите час на http://www.zapregled.com/v2/ или да се обадите на директната ни линия +359 893 020 920. 

5 причини, поради които е важно да измивате езика ...
изчакайте минута докато ние изпълним календара

Абонирай се за новини

Добавете имейл, на който ще получавате актуални новини, от нашия блог.

Меню

АНОНИМНА АНКЕТА

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ДЕНТАЛНА КЛИНИКА CITY DENT? ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!