Правилно подредени зъби, за подплатено самочувствие.

Правилно подредени зъби, за подплатено самочувствие.

ortodontia-city-dent

Ортодонтията е начин да направим вашата Холивудска усмивка, като подредим зъбите ви! Чрез поставянето на брекети и прозрачни шини за зъби ще постигнем, не само една по-красива усмивка, но и намаляване на риска от развитие на кариес, именно поради по-добрите условия за хигиена.

Колкото по-рано започне профилактиката при ортодонт – толкова по-голяма е възможността да имате здрави и красиви зъби. Децата правят първите си профилактични посещения в нашата клиника още на 3-годишна възраст, с цел да се запознаят с кабинета и да се предотвратят евентуални страхове.

Изправените зъби често са ефективното решение на много стоматологични проблеми, които сте се опитвали да излекувате с времето. Неправилното функциониране на зъбите и невъзможността за ефективно поддържана хигиена са често срещани последствия от кривите зъби.

Изправянето на зъбите има подмладяващ ефект и ви гарантира по-естетична усмивка и ефикасно функциониращи зъби.

Всъщност действието на брекетите и шините за зъби се основава на процес на стопяване и едновременно с това, създаване на кост. Този биологичен феномен се получава, благодарение на оказвания натиск върху зъба и създаването на нова кост.

Преди започване на ортодонтското лечение, зъбите трябва да са излекувани и прецизно почистени.

Периодичните контролни прегледи и стриктната хигиена са задължителни за по-бързо и ефективно лечение. За чиста, здрава и красива усмивка – следвайте инструкциите на специалиста-ортодонт.

В дентална клиника "Сити Дент" - Пазарджик ви предлагаме различни начини за подреждане на зъбите и постигане на красива усмивка, чрез поставяне на брекети и прозрачни шини на зъбите.

Дентален 3D СКЕНЕР Planmeca Promax
Профилактика на зъбите. Нужда от профилактични пре...
Wait a minute, while we are rendering the calendar

Абонирай се за новини

Добавете имейл, на който ще получавате актуални новини, от нашия блог.

Menu